top of page

Ha úgy érzed, egyedi különlegességre vágysz, fordulj bizalommal tervezőnőnkhöz, Edithez. Segítségével, saját elképzeléseid valósulhatnak meg, az időtlen nőiességet, modern eleganciával fűszerező Leya Marini világban. Így álomruhád, egy profi terveinek köszönhetően, visszaadja majd a személyiséged,

egyedi és megismételhetetlen megjelenést biztosítva a nagy napra.

"Igazán egyedi ás különleges ruhák, végig úgy éreztem hogy itt mindent megtesznek azért hogy tökéletes legyen a ruhám és tényleg minden igényemet kielégítsék, az utolsó kis követ is én választhattam ki. Fantasztikus élmény így készíttetni az esküvői ruhát, és látni hogyan áll össze a sajátom terve, életem legjobb döntése volt Leya Marini ruhát választani! "

Mátrai Evelin

"Nagyon hálás es boldog vagyok hogy rátaláltam a Leya Marini márkára Magyarországon is! A csodálatos esküvői ruhám tervezése és precíz elkészítése mellett Edith és Zsuzsa végig segítettek a készülődés izgalmai során, mindenre találtak megoldást. Nagyon köszönöm a sok kedvességet amit kaptam a próbákon, csak ajánlani tudom a Leya Marini ruhákat minden menyasszonynak! "

Dr. Kiss Virág

bottom of page